Uncategorized

Dag Ingebritsen til Salangen!

Dag Ingebrigtsen platedebuterte i 1977 med undergroundgruppa “SUBWAY SUCK”, og fikk sitt
store gjennombrudd i “THE KIDS” med Hun er forelska i lærerʼn i 1980. I 1982 startet han hardrockgruppa “TNT” som også fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Mr. Ingebrigtsen er
mannen bak juleshowet “The Grønne Glitrende 3 & DAG” som har herjet kongeriket hver jul siden 1986. Fra 1989 og utover ʻ90 årene toppet Dag Ingebrigtsen hitlistene sammen Rockegruppa “TinDrum”

med låter som bl.a. Drums of war, I love to love og I was made for Rockʼn Roll. Etter flere år med akustisk duo har endelig Mr. Ingebrigtsen tatt steget og utvidet til band igjen og det er ikke hviken som helst besetning som i helgen gjester Sjøvegan, for med seg på scenen har han med seg ingen ringere enn:
Mick Morken, Trudy «The Rudy» og Erik Eriksen. Kjente og kjære sanger fra Ingebrigtsenʼs karriere med høy allsangfaktor blir fremført med en dristighet vi aldri har hørt maken til. Her blir det fullt kjør fra første sekund, til og med pressen har falt for konseptet og Harstad Tidene ga terningkast 6 etter konserten i Harstad.

Dag Ingebrigtsen har mottatt “Adresseavisens Hedersrose” bl.a. fordi han har vært et midtpunkt i Trøndersk popliv i over 30 år, og for sin totale dedikasjon og helhjertede innsats for musikkbransjen generelt. På NRKʼs programserie Norsk Rockʼs historie var Dag en av de største atraksjonene og han ble kåret
til beste trener i programserien «Lyden av Lørdag» omtrent på samme tid fikk han sin siste nr. 1 hit med låten «Kyss mæʼ godnatt»
2011 ble et stort år for Dag, og allerede fra første uka i januar var han å se som korleder i «Det store korslaget» på TV2 med sitt «TEAM DAG» Og 2012 blir også et spennende år med nye sanger og mere TV. Som bl.a. 4 stjerners middag og COVER ME sammen med SAMSAYA.

Dag Ingebrigtsen & co.har mange trofaste fans over hele landet som til nå kun har opplevd sine helter på TV, derfor er det spesielt velkommen når en av landets største rockepersonligheter byr på nærkontakt på Sjøvegan,lørdag den 10.november.

Så her er de praktiske detaljer;

Sted: Salangen Kulturhus
Tid: 10. november – klokkeslett kommer