Uncategorized

DDE på Garsnes 4. Juli

Det er vår store glede å kunne presentere DDE som vårt hovedband!

Torsdag 4. Juli på Garsnes Brygge! DDE er en garantist for høy energi, allsang, og god stemning – så det er bare å glede seg til denne kvelden på Garsnes Brygge!

I tillegg til DDE kommer det en eller to mer lokale artister på scenen denne kvelden, men disse er ikke helt klare enda.

 

Vi blir i år som i fjor å servere mat i fra grillen, vi har flere utsalgsteder rundt på området, toalettfasiliteter, bemannet parkering, marina med gjesteplasser, camping, og teltplasser. Vi kommer til å gjøre endel små forbedringer på konsertområdet, logistikk og utsalg – samt forbedre bongutsalg.

Det blir satt opp buss i fra sentrum før konserten, med retur etter arrangementets slutt. Bussen er gratis.

 

Billetter til DDE konserten kjøpes på www.garsnes.no eller på Narvesen Sjøvegan. Vi kommer med flere utsalgsteder etterhvert. Billetter på Narvesen blir lagt ut mandag 25. mars. Nettsalget starter 20. mars klokken 20.00, på latenight.garsnes.no.

Billettpris er kr. 350,- pr pers.
PS! vi har kun 800 billetter for salg, så vær tidlig ute med å sikre deg billett til denne fantastiske kvelden på Garsnes Brygge!

Neste arrangement er STAUT på Garsnes Brygge fredag 16. August. Informasjon kommer etterhvert!

Garsnes Latenights webside er for tiden nede for vedlikehold. Den åpner igjen, med billettsalg og all informasjon om arrangementene både 4. juli og 16. august den 20. mars. Velkommen tilbake til de sidene da!