Garsnes Utvikling

Garsnes i vekst…

Marina

Beskyttelse fra naturkreftene med mollo.

Kommer du sjøveien? Ingen problem! Alle våre gjester får anledning til å legge til ved vår gjestebrygge, trygt beskyttet av omringende bølgestoppere. Du kan også kjøpe marinaplass hos oss. Trykk her for å booke gjesteplass online.

Hyttefelt

Kunne du tenke deg å ha hytte på Garsnes? Nå er det mulig! Med vårt nyregulerte hyttefelt, lokalisert rett ovenfor bryggeanlegget, kan du nå sikre deg en tomt med utsikt de fleste bare kan drømme om. Tomtene leveres med all infrastruktur, inkludert vei, vann, kloakk, og tilkoblet strøm. Interessert? Ta kontakt i dag!

PageLines- IMG_2996.jpg

Garsnes Marina

Garsnes Marina ble påbegynt med første byggetrinn i 2012. Det jobbes nå med ytterligere utvidelse av antall båtplasser, i tillegg til at vi nå jobber med å få på plass molo for å øke sikkerheten ytterligere. Dette gir trygghet både for oss og for våre kunder. Vi har i tillegg gjestebrygge som alle våre gjester kan benytte seg av. Dersom det er behov for overnatting kan marinaplass også bookes på nett.

Vil du høre mer om vår marina-utvikling?

Garsnes Hyttefelt

Vi utvikler nå et hyttefelt med all infrastruktur. Alle hyttetomter leveres med all infrastruktur, inkludert vei, vann, avløp og strømtilkobling. Ta kontakt i dag for informasjon om hvilke tomter som fremdeles er ledige.

Vil du høre mer om vårt hyttefelt?

cabin-clipart-2-hi
cabin-clipart-2-hi

Fasiliteter og tjenester

Båtutleie

Vår nye 19-fots daycruiser er utstyrt med en 50hk motor, ekkolodd og annet nødvendig utstyr. Båten er i hovedsak forbeholdt hotellgjester, men kan også leies ut til andre ved spesielle anledninger. Kontakt oss for booking.

Jacuzzi

Unn deg litt ekstra luksus under ditt opphold på Garsnes Brygge. Vi leier ut vårt helt kjemikaliefrie spabad fra kvalitetsprodusenten Nordic Spas til våre gjester. Les mer og book online.

Sykkelutleie

Dersom du kan tenke deg å ta en sykkeltur langs idylliske Fylkesvei 152 mot Lavangsnes under ditt opphold er det mulig å leie sykler på stedet. Du kan også booke online ved å trykke her.

Arrangementslokaler

Du kan leie våre lokaler på Garsnes til ditt arrangement. Vår restaurant kan leies med eller uten kokk til alle spesielle anledninger, inkludert bryllup, fødselsdag, konfirmasjon og julebord. Trykk her for bestilling og mer informasjon.