Velkommen til Garsnes Brygge

Garsnes-opplevelsen

Det er mye mer i vår region enn det som møter øyet. Likevel er det som møter øyet ganske fantastisk. Garsnes er omgitt av natur, med Lifjellfjellene som berører himmelen bak oss, og Sagfjorden som gir en utrolig utsikt over nordlyset og midnattssolen.

Se hos oss
Bare på Garsnes
Hva du kan gjøre
Hvor å besøke

Se hos oss

Midnattssolen

Den utrolige skjønnheten i sommersolen kan ikke overvurderes. Garsnes Brygge er blant de få stedene i regionen hvor midnattssolen er synlig mesteparten av sommeren.

Bilde tatt klokken
00:01

Bilde tatt klokken
00:04

Nordlyset

For det meste av vinteren kan våre gjester være vitne til en av naturens underverk. Aurora Borealis, eller nordlys, vil lyse opp himmelen over deg. 

Opplev

Nordlyset

Vår partner, Hendrik Anne Zwart, er klar til å hjelpe deg med å finne den vakreste utsikten over nordlyset, og tilbyr også landskapsfotograferingsleksjoner.

Bo hos oss

Bestill rom

Vi tilbyr leiligheter og hytter med to og tre soverom, fullt utstyrt kjøkken, TV, internett, en balkong med uteservering og utrolig utsikt.

Camp med oss

Vogn og bobil

Trenger du et sted å campe? Vi gleder oss til å være vertskap for deg. Alle bestillinger inkluderer grunnleggende fasiliteter som toaletter og dusjer. Strøm er tilgjengelig.

Bare på Garsnes

Ta en sykkeltur 

Garsnes ligger langs den lille enfelts fylkesvei 7810. Fortsett nedover denne enfeltsveien og følg kysten mot den lille bygda Lavangsnes, ca. 1 time fra Garsnes på sykkel.

Lei en båt

Ta nytte av havet som treffer dørstokken vår. Lei en fullt utstyrt båt og ta en dag fiske, besøke nærliggende øyer, sightseeing, og for å nyte solen.

Lei en

Sykkel

Benytt deg av den vakre naturskjønne turen ned Fylkesvei 7810 mot Lavangsnes, eller ta en tur til den lokale bygda Sjøvegan.

Ta et

Spabad

Nyt en vinterkveld med klar himmel og se på stjernene, eller se midnattssolen om sommeren, mens du slapper av i boblebadet vårt for opptil 7 personer.

Lei en

Båt

Vår 19-fots daycruiser er perfekt for en dag på havet. Fiske i Sagfjorden eller litt sightseeing. Spør oss om noen råd når du henter båten.

Gratis

Flere av våre anlegg er åpne for publikum uten kostnad. Garsnes Camping har en liten strand og et tilhørende bålområde med sykkelstativer og andre fasiliteter. Vår brygge har også en fiskebrygge for fisking fra land, også tilgjengelig uten kostnad.

Å gjøre

Besøk villmarken

Polar Park, som ligger i nabokommunen Bardu, ca. 40 minutters kjøring fra Garsnes, er verdens nordligste dyrepark og hjem til Norges store rovdyr som bjørn, ulv og gaupe samt hjort, elg, rein og moskus.

Ikke din normale dyrehage

Polar Park legger stor vekt på dyrevelferd. Det er derfor de gir dyrene sine store områder for å skape et habitat så naturlig som mulig.

Grottetur 

Vår partner Fjellkysten, som holder til i nabokommunen Lavangen, tilbyr guidede turer i grottene i Salangen. Disse grottene har utviklet seg over titusenvis av år og er det lengste grottesystemet i Nord-Norge. 

Få en omvisning i

Grotter

Opplev en guidet tur som få andre med vår partner Fjellkysten. Tilgjengelig fra juni til mars.

Besøk

Polar Park

Planlegg dagen din på Polar Park og kjøp billetter på forhånd gjennom parkens hjemmeside. 

Gå på tur

Salangen kommune og resten av regionen er fullpakket med turstier. Spør oss om noen råd når du sjekker inn, og vi er glade for å gi deg veibeskrivelse.

Gå på ski

Flere fjell i nærheten har spor for ski og brukes ofte. Bardu har et alpinanlegg. Spør oss om råd ved ankomst.

Besøk museer i nærheten

Vår region har flere museer, som viser historien til små landsbyer i Nord-Norge. Sjøvegan har et museum åpent i sommersesongen.

Naturskjønne kjøreturer

Flere naturskjønne kjøreturer med begrenset trafikk finnes i hele regionen, først og fremst rundt Astafjorden. Garsnes ligger på naturskjønne fylkesvei 7810.

Hvor å besøke

Vårt kommunale sentrum, Sjøvegan

Velkommen til Sjøvegan. Salangens største tettsted og et av de få forretningssentrene i nærområdet. 

Millionfisken-festivalen

Millionfisken er en årlig fiskekonkurranse i Sagfjorden. Det er den travleste tiden for det lokale næringslivet. Festivalen ønsker velkommen deltakere fra hele landet og verden.

Lokale bedrifter

Sjøvegan tilbyr alt du trenger av mat, forsyninger, bensin og mer. Det lokale kjøpesenteret har seks butikker, inkludert to lokale uavhengige butikker; en tekstilbutikk og klesbutikk.

Den lokale kaffebaren Kåre Maloney er åpen hver dag, og er innredet med vintage-stil. Det er en lokal perle som må besøkes.

Dagligvarer

Den lokale landsbyen huser to dagligvarekjeder; Rema 1000 og Coop Extra. 

Apotek

Apotek 1 ligger i det lokale Strandsenteret og er åpent mandag til lørdag. 

Kaféer og take-away

Mazhar Mathus tilbyr både servering og take-away, og serverer ulike lunsjretter, pizza, hamburgere og kebab. Du finner også en thailandsk take-away-matbil i sentrum.

Klær

Kleo, en lokal uavhengig eid klesbutikk, ligger på Strandsenteret og er åpen mandag til lørdag.

Blomster

Anitas Blomster ligger i sentrum og er åpen mandag til lørdag.

Tekstiler og interiør

Z Interiør AS ligger på Strandsenteret og er åpen mandag til lørdag.

«Flott hotell med god beliggenhet»

Maxi Miljø ligger i sentrum og selger alt fra leker til maskinvare. Åpent mandag til lørdag.

Mye mer

Finn en komplett liste over virksomheter på Sjøvegan.no.

Naturen i Nord-Norge

Strømnes, Jostein. (2016, 19. august). Nord-Norge – 4K Timelapse [Videofil]. Hentet fra https://www.youtube.com/watch?v=YJPgoOCOBFg

Velkommen til Garsnes

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår lille perle og denne fantastiske regionen i Nord-Norge

Garsnes Brygge

Adresse
Lavangsnesveien 231, 9350 Sjøvegan
Norge

Koordinater
68°52'10.1"N 17°46'09.3"E

Kontaktinformasjon

Resepsjon og restaurant
post@garsnes.no
+47 402 10 918

Manager
+47 479 14 935

Forespørsel om booking
Ser ut som du ikke har lagt til noe i bestillingsforespørselen din ennå.
Delsum
kr0.00
Totalt
kr0.00
Fortsett bestilling
0