Garsnes Camping

Camping med telt, vogn eller bobil?

Da er Garsnes Camping et godt valg for deg som ønsker tilgang til alle fasiliteter, inkludert toalett, dusj, og strøm. Enten du kommer for korttids eller langtidsopphold vil vi gjøre vårt beste for å gjøre ditt opphold så komfortabelt og minneverdig som mulig. Vår restaurant og bar er kun noen titalls meter fra vårt campingområde. Vår nye bålplass ligger helt i strandkanten, og er også åpen for våre campinggjester.

Vi tilbyr online booking for deg som vil sikre deg den beste oppstillingsplassen med en gang. Prisen er den samme, og du vil fortsatt ikke betale for oppholdet før du ankommer Garsnes. Kanskje er det du som får utsikten du ser på bildet til venstre?

Vi tilbyr enkel og rask booking på nett! Du betaler først når du ankommer...

Unn deg noe ekstra

Båtutleie

Vår nye 19-fots daycruiser er utstyrt med en 50hk motor, ekkolodd og annet nødvendig utstyr. Båten er i hovedsak forbeholdt hotellgjester, men kan også leies ut til andre ved spesielle anledninger. Kontakt oss for booking.

Jacuzzi

Unn deg litt ekstra luksus under ditt opphold på Garsnes Brygge. Vi leier ut vårt helt kjemikaliefrie spabad fra kvalitetsprodusenten Nordic Spas til våre gjester. Les mer og book online.

Sykkelutleie

Dersom du kan tenke deg å ta en sykkeltur langs idylliske Fylkesvei 152 mot Lavangsnes under ditt opphold er det mulig å leie sykler på stedet. Du kan også booke online ved å trykke her.

Arrangementslokaler

Du kan leie våre lokaler på Garsnes til ditt arrangement. Vår restaurant kan leies med eller uten kokk til alle spesielle anledninger, inkludert bryllup, fødselsdag, konfirmasjon og julebord. Trykk her for bestilling og mer informasjon.

.

'

'

10967_10152669416864434_2890331311807570509_n

Spørsmål om camping?

Vi svarer innen 24 timer. Du kan også kontakte oss på Facebook!
Ring resepsjonen på
+47 402 10 918
Finn Garsnes på kartet
Garsnes Brygge, 9350 Sjøvegan, Norge
Send oss en e-post
post@garsnes.no